Kleur
Prijs

t/m

Merk

WRANGLER

WRANGLER jeans bedrukkenEr zijn jeansmerken … En er is Wrangler. Al sinds 1947 en 70 jaar jong. Gedragen door cowboys, rebellen, rocksterren en u. Betrouwbaar, anders en stijlvol. Het Amerikaanse merk lapt alle regeltjes aan zijn laars. Het iconische Wrangler herinterpreteert zijn erfgoed op een onverwachte manier door het een nieuw leven en energie in te blazen.

Wrangler bedrukken

Functionele ontwerpdetails blijven vandaag de dag nog steeds essentieel, maar aangepast aan moderne looks en behoeften. Nu worden jeans elke dag door miljoenen mensen gedragen; en Wrangles is nog steeds volledig toegewijd aan het verbeteren van de dagelijkse functionaliteit van hun jeans en maken daarom een enorm, positief verschil in die levens. Hun revolutionaire innovatieve platform, Denim Performance, begon met hun begrip van wat er nodig is van een spijkerbroek in de 21e eeuw; jeans die je warm houden in de winter, je koel houden in de zomer, droog blijven en, net als in 1947, jeans die je zakhorloge veilig houden - alleen nu de meeste zakhorloges bellen en surfen op internet. Allemaal zo duurzaam, authentiek en stijlvol als je van Wrangler mag verwachten.

Wrangler kleding

bekijk al onze wrangler jeans die functioneel erg goed zijn voor elke situatie. De rest van de kleding collectie waarvan het ook nog eens allemaal bedrukbaar is met uw eigen logo voor een modieuse look of voor reclame reden. Zoek contact met ons op voor informatie naar een product of voor vragen naar bedrukking.