Geen filteropties mogelijk

Swarovski

Swarovski AG is een Oostenrijks bedrijf dat voornamelijk luxegoederen produceert. Naast de meer bekende afdeling voor kristalbewerking, produceert het bedrijf ook verrekijkers, telescopen en geweerkijkers onder de naam Swarovski Optik, slijpmiddelen en boren onder de naam Tyrolit.

Geen resultaten gevonden.

Swarovski's creativiteit

Vanaf de eerste inspiratiebespreking tot de lancering van de collectie is het creatieve proces van Swarovski uniek. Met een focus op trends, design en hun identiteit, vertelt elk ontwerp een verhaal en belichaamt het meer dan 125 jaar meesterlijk vakmanschap. De voortdurende ontwikkeling van materialen en technieken maakt Swarovski de leider op het gebied van kristalgeslepen creaties.

Swarovski bedrukken bij TBTB

Hier bij TBTB leveren we Swarovski producten waarvan u het opbergzakje kunt bedrukken met eigen logo of tekst. Een gift zoals een van de swarovski sieraden zou de persoon aan de onvangende kant erg blij kunnen maken. De bedrukking op het opbergzakje geeft ook nog een uniek gevoel erbij waardoor de onvanger zich ook weer uniek zal voelen omdat het speciaal voor hen is.