Kleur
Prijs

t/m

Merk

Senz paraplu's bedrukken met logo

Senz paraplu's bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen keyword bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Ook voor paraplu's bedrukken en stormparaplu's ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Senz paraplu's bedrukken.

We hebben de originele Senz paraplu's bedrukken met logo waar je relaties gelukkig van worden. Iedereen kent het in Nederland: regen, wind en een kapotte paraplu. Voor dit probleem hebben we de oplossing van Senz: de stormparaplu. Een Senz paraplu bedrukt met uw persoonlijke ontwerp geeft dat uw relaties tijdens en na elke storm blij van u zullen denken!

senz met logoParaplu's die binnenstebuiten worden opgeblazen, natte kleding en een kapsel dat is verpest door de wind zijn dingen die je niet meer hoeft te verdragen. Met een winddichte Senz paraplu ga je bij elk weer naar buiten. Je Senz paraplu is bestand tegen stormen tot 100 km per uur. Dankzij zijn unieke vorm zweeft je Senz paraplu door de wind terwijl je hem met alleen één hand stevig vasthoudt.

Hoe werkt de Senz stormparaplu?

De innovatieve paraplu van hoge kwaliteit is ontworpen door een Nederlandse student. Zijn droom was om de perfecte paraplu te ontwerpen. De gepatenteerde aerodynamische vorm van deze stormparaplu werkt als een vleugel en zorgt ervoor dat de paraplu stormachtige winden kan weerstaan. Alle Senz paraplu's drijven in de wind, waardoor ze gemakkelijk en comfortabel vast te houden zijn. Het unieke model maakt de stormparaplu geschikt voor windstoten tot 100 km/u. De stormparaplu is opvouwbaar en door zijn lage gewicht en stabiele handgreep is de Senz paraplu zeer comfortabel in gebruik.

Wat maakt Senz paraplu's duurzaam?

We zijn trots op Senz, een echt Nederlands merk dat alle grote designprijzen heeft gewonnen. Mensen over de hele wereld kiezen voor deze duurzame paraplu en maken een verklaring tegen milieuvervuiling. Bij Senz ontdekten ze dat de grootste invloed op duurzaamheid komt van het verlengen van de levensduur van een paraplu. De materialen in de Senz paraplu (staal, glasvezel, aluminium, polyester, ABS) zijn hiervoor het geschiktst. Het gaat dus niet om de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke onderdelen, maar om de som van de onderdelen die samen een uiterst robuuste en duurzame paraplu vormen.

Senz bedrukt met uw bedrijfslogo.

De Senz paraplu is een prachtig cadeau dat ontworpen is voor de lange termijn. De paraplu kan lange tijd worden gebruikt. TBTB relatiegeschenken biedt verschillende mogelijkheden om jouw Senz paraplu te personaliseren. Zo is het mogelijk om uw logo of slogan op de polyesterstof te laten drukken. Daarnaast kan de handgreep worden voorzien van een gekleurde doming sticker. Deze stickers zijn weerbestendig. De Senz paraplu wordt standaard geleverd met een Senz hoes om de paraplu veilig te houden.

Senz paraplu als relatiegeschenk?

De Senz stormparaplu is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. We hebben de Senz Original, de Senz XXL, Senz smart s, Senz smart en Senz automatic. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Laat uw logo op de paraplu bedrukken en het past bij uw huisstijl. Heeft u een vraag over Senz stormparaplu met logo? Neem dan gerust contact met ons op.

Senz paraplu's met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.