Kleur
Prijs

t/m

Merk

Senator pennen bedrukken met logo

Senator pennen bedrukken met logo voor naar kantoor of klanten, we kunnen Senator pennen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor Prodir pennen en Parker pennen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Senator pennen bedrukken met logo en online kopen.

Senator pennen bedrukken met logo en online kopen? Een goede keuze! Senator valt vooral op door de vele mogelijkheden waarmee je de promotionele pen kunt personaliseren. Veel modellen zijn verkrijgbaar in een heldere, gepolijste en soft touch variant. Er zijn veel kleuren beschikbaar en verschillende details kunnen naar wens worden aangepast. Onze Senator pennencollectie bestaat uit zo'n 100 verschillende modellen waarvan de Challenger onze absolute bestseller is! Kunststof en metalen Senator pennen kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of bedrukking.

Senator producten maken indruk met een strikt doordacht voor uw individuele merkpresentatie: goed bekeken ontwerpen en op maat gemaakte veredelingen, voor perfectie in de uitstraling van uw merk.

Senator pennen: Sinds 1920 gemaakt in Germany

De ontwikkeling en productie van hoogwaardige schrijfwaren is al 100 jaar onze passie. Alle in Duitsland geproduceerde senator® producten worden op zeer strenge kwaliteitscriteria getest, zodat we duurzame producten kunnen leveren voor het perfecte promotionele artikel.

Krachtige reclameartikelen voor op het bureau van senator

Senator balpennen en mokken zijn de perfecte reclameartikelen gedurende de dag. Ze overtuigen door functionaliteit en worden dagelijks gebruikt waarbij de reclameboodschap continue zichtbaar is.

Duurzame senator producten en duurzame processen

Onze omgeving en het milieu is erg belangrijk voor ons. Dat is de reden waarom onze grondstoffen en productieprocessen vrij zijn van schadelijke stoffen. Het ecologische gebruik, afvalpreventie en recycling zijn afgestemd. We gebruiken groene stroom van waterkracht, investeren in energie-efficiënte maatregelen en ontwikkelen onze producten zo dat ze overtuigen met een lange levensduur.

Individuele productie en snelle levertijden

Door onze expertise en technische mogelijkheden, kunnen we snel en flexibel op uw wensen inspelen.

Voor iedere presentatie de perfecte druktechniek

De spectaculaire bedrukkingsmogelijkheden voor onze balpennen en mokken staan voor de zo goed mogelijke weergave van datgene waar u reclame voor wilt maken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de geschiktste druktechniek voor uw ontwerp en vervaardigen op die manier reclameartikelen die een onuitwisbare indruk maken.

Senator pennen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.