Kleur
Prijs

t/m

Merk

Senator balpennen met logo

senator pennen bedruktMADE IN GERMANY: SINDS 1920 senator® produceert al 100 jaar schrijfwaren.

senator® schrijfwaren worden al 100 jaar in het hart van Duitsland geproduceerd. Levensduur, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onze drijvende krachten voor uw promotionele successen.

senator® producten maken indruk met een strikt doordacht concept voor uw individuele merkpresentatie: aandachtig bekeken ontwerpen en op maat gemaakte veredelingen, voor perfectie in de uitstraling van uw merk.

Senator pennen: Sinds 1920 gemaakt in Germany

De ontwikkeling en productie van hoogwaardige schrijfwaren is al 100 jaar onze passie. Alle in Duitsland geproduceerde senator® producten worden op zeer strenge kwaliteitscriteria getest, zodat wij duurzame producten kunnen leveren voor het perfecte promotionele artikel.

Krachtige reclame-artikelen voor op het buro van senator

senator® balpennen en mokken zijn de perfecte reclameartikelen gedurende de dag. Ze overtuigen door functionaliteit en worden dagelijks gebruikt waarbij de reclamebooschap continue zichtbaar is.

Duurzame senator producten en duurzame processen

Onze omgeving en het milieu is erg belangrijk voor ons. Dat is de reden waarom onze grondstoffen en productieprocessen vrij zijn van schadelijke stoffen. Het ecologische gebruik, afvalpreventie en recycling zijn afgestemd. We gebruiken groene stroom van waterkracht, investeren in energie-efficiënte maatregelen en ontwikkelen onze producten zodanig, dat ze overtuigen met een lange levensduur.

Individuele productie en snelle levertijden

Door onze expertise en technische mogelijkheden, kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen.

Voor iedere presentatie de perfecte druktechniek

De spectaculaire bedrukkingsmogelijkheden voor onze balpennen en mokken staan garant voor de optimale weergave van datgene waar u reclame voor wilt maken. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de meest geschikte druktechniek voor uw ontwerp en vervaardigen op die manier reclame-artikelen welke een onuitwisbare indruk maken.