Kleur
Prijs

t/m

Merk

Samsonite tassen bedrukken met logo

Samsonite tassen bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen Samsonite tassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor tassen bedrukken en koffers bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Samsonite tassen bedrukken met logo

Op zoek naar een cadeau voor een reiziger of voor collega's die binnenkort een beurs of congres bezoeken? Dan is een Samsonite tassen bedrukken met logo of reistas, koffer, reistas of laptoptas van het bekende merk Samsonite zeer geschikt. Deze producten staan ​​bekend om hun lichtheid, duurzaamheid en zijn perfect voor zakenreizen. U kunt deze items ook laten graveren. Wat dacht u van een trekhaak met fijn geborduurde initialen van uw collega's? Je kunt ook de naam of het bedrijfslogo van je collega op een Samsonite rugzak label laten graveren. Kortom, er is veel mogelijk.

Samsonite tassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.