Kleur
Prijs

t/m

Merk

Russel kleding, bedrukken

Pionier op ethisch vlak, heeft het Amerikaanse merk de Oeko-Tex certificatie. Russell is ook lid van AMFORI BSCI en heeft ook de GOTS certificatie. Russel positioneert zicht op de markt als onmisbare partner binnen de promotionele textiel vanwege zijn grote assortiment dat zeer geschikt is voor representatieve kleding, business gerichte overhemden en workwear.

Russel Bedrukken

Met Russel haal je goede kwaliteit outdoorkleding in huis. Het borduurbedrijf heeft een breed kledingassortiment, waaronder merken als Russel. Russell is er in verschillende kleuren en maten. Zo kun je de kleur van het geselecteerde kledingstuk aanpassen aan je eigen logo. We borduren snel en hebben een snelle levering, zodat je je overhemd binnen de kortste keren in huis hebt!

Russel relatiegeschenken

Russell heeft veel verschillende soorten kleding in het assortiment. Van werkbroeken en brandwerende jacks tot casual overhemden, sportkleding en een compleet pak. Ze zijn allemaal gemaakt van zeer goede materialen en van goede kwaliteit. Het merk streeft ernaar om samen te werken met leveranciers die zich houden aan de productie van milieuvriendelijke kleding onder eerlijke en goede arbeidsomstandigheden.

Russel is duurzaam!

De Russell Collection voldoet onder andere aan het Oeko-Tex Standard 100 certificaat. Het controleert of er geen illegale of schadelijke stoffen worden gebruikt in het kledingproductieproces. Ze zijn ook lid van Amfori. De toonaangevende wereldwijde bedrijfsvereniging voor open en duurzame handel. Er is veel keuze in het assortiment. Met verschillende kledingstukken voor zowel dames als heren. Nogmaals, er zijn veel kleurkeuzes. Er is dus voor elk wat wils.