Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope prodir pennen bedrukken met logo

prodir pennen bedrukkenIn ieder geval duurzamer en natuurlijker, bedankt!

In 2013 besloot Prodir als eerste fabrikant om alleen hervulbare balpennen aan te bieden. Tegenwoordig bieden we als eerste balpennen van plasticvrije biopolymeren (PHA) aan. Innovatieve materialen voor tijdloos ontworpen producten met een lange levensduur beschermen hulpbronnen en garanderen dat geloofwaardige merkboodschappen gedurende een lange periode veel mensen bereiken.

Prodir pennen bedrukken

Al meer dan vier decennia produceert Prodir gepersonaliseerde pennen met logo voor bedrijven over de hele wereld. Onze promotionele pennen van Zwitserse makelij vallen op door hun stijl, design, vorm en materialen.

Gratis pennen zijn een effectief promotiemiddel voor elk bedrijf en een nuttig geschenk voor de mensen die ze ontvangen. Gepersonaliseerde pennen zijn een effectieve manier om uw merk bekend te maken en uw bedrijf te promoten tijdens promotie-evenementen en beurzen.

Bij Prodir produceren we een breed scala aan modellen en personaliseren we ze door middel van tampondruk en zeefdruk. Veertig jaar ervaring in het veld hebben Prodir tot een betrouwbare en internationaal gerenommeerde partner gemaakt voor het leveren van designer en hoogwaardige gepersonaliseerde pennen.

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om een ​​hoog niveau van specialisatie te bereiken in het personaliseren van pennen met logo's van welke aard dan ook. Dankzij het gebruik van apparatuur van de nieuwste generatie kunnen we complexe gepersonaliseerde vormen en prints ontwikkelen en elk type merk en kleurpatroon reproduceren.

Om u alleen de beste schrijfprestaties te geven, wordt elke Prodir-pen onderworpen aan een zorgvuldige selectie, inclusief strikte duurzaamheid- en betrouwbaarheidstests. Kwaliteitscontrole is een integraal onderdeel van ons productieproces; dit is ook de reden waarom Prodir gepersonaliseerde pennen uw merk lange tijd op een betrouwbare manier zullen promoten. Zoals bij alle geschenken is ook de verpakking belangrijk voor een gratis pen. Daarom besteden we bij Prodir de grootste aandacht aan penverpakkingen ; onze etuis, ontworpen door deskundige en gekwalificeerde ontwerpers, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die aangenaam aanvoelen.