Kleur
Prijs

t/m

Merk

Parker pennen bedrukken

parker pennen bedrukkenWereld van Parker

Al meer dan 130 jaar pioniert Parker op het gebied van innovatie met een unieke stijl en wereldberoemd vakmanschap van voortreffelijke fijne pennen. Ontdek onze lange geschiedenis, ons rijke erfgoed en onderzoek naar toekomstige innovaties op het gebied van fijne pennen.

Parker pennen - Bedrukken met uw logo

Parker is wereldwijd een van de meest populaire en vertrouwde bedrijven voor stationaire artikelen van hoge kwaliteit. Met veel ontwerpen en stijlen om uit te kiezen, slaagt parker er altijd in om de balpen opnieuw uit te vinden als een promotieklassieker . Geef deze promotionele producten weg als symbool van waardering voor uw klanten, collega's of zakenpartners. Gebruik deze parker pennen als premium give aways en laat hun kwaliteit synoniem zijn aan die van jou. Het is goed gedocumenteerd dat promotionele pennen en potloden klantrelaties, retentiepercentages en conversieratio's kunnen verbeteren. Kijk maar naar enkele van de grootste merken die er zijn en je zult zien dat bedrukte pennen bijna altijd deel uitmaken van hun handelsarsenaal! Voor start-ups verwijzen we marketingmanagers graag naar producten zoals styluspennen met logo of promotionele markeerstifte. Voor grotere, meer zakelijke bedrijven en organisaties raden we echter meestal hoogwaardige schrijfinstrumenten van hoge kwaliteit aan. Gemaakt om cadeau te doen aan VIP-klanten die het verschil kennen tussen een goedkope balpen en een hoogwaardige vulpen. Als u in deze boot zit, kunt u overwegen om uw bedrukte parkeerpennen of promotionele Prodir-pennen te bestellen vandaag, zodat u ze zo snel mogelijk kunt uitdelen.

Parker pennen - Een merk met cult-status

De parker Pen Company werd in 1888 opgericht door de uitvinder en industrieel George Safford parker in Janesville, Wisconsin. De oprichter was voorheen verkoper van de John-Holland vulpennen en was zeer ontevreden over de inkthouder in dit merk vulpennen. Uit deze gedachte kwam een ​​eenvoudig maar ambitieus doel voort, om betere schrijfinstrumenten uit te vinden. Een jaar later werd zijn penontwerp gepatenteerd en vervaardigd in samenwerking met een juwelier en was hij goed op weg om de markt te revolutioneren. Later werden zijn werken bekroond met vele prijzen, waaronder de Fashion Academy Award. Sinds 1954 zijn er meer dan 750 miljoen exemplaren verkocht. Op dat moment bleek de promotionele parker-pen bestand te zijn tegen een gewicht van 180 kg en vijf keer zo lang als andere vulpennen. Vandaag de dag heeft parker nog steeds een actieve interesse in nieuwe technologieën en blijft hij vooroplopen op het gebied van innovatie . Een parker balpen, bedrukt met uw zakelijke ontwerp, zal symbool staan ​​voor de hoge kwaliteit en het prestige van uw merk.

Promotionele penproducten van parker

Parker staat voor meer dan 100 jaar traditiein de stationaire sector. Of het nu de populaire Vector-versie is in zijn minimalistische ontwerp, of de duofold; parker staat voor goed vakmanschap en plezier in schrijven. De balpen, de rollerball en de schrijfsets van parker zijn stijlvol van ontwerp, maar ook duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. De promotionele parker-pen brengt uw bedrijf op één lijn met de hoge normen en het algemeen erkende prestige dat wordt geassocieerd met de naam parker; mensen zullen uw bedrijf onthouden en er veel over denken. Ongeacht de doelgroep drukken deze items de hoogste waardering uit naar de ontvanger. Schrijfinstrumenten van parker worden in elke productiefase geïnspecteerd, wat aantoont dat ze gemaakt zijn met passie, een nauwgezet oog voor detail en tot in de perfectie. Deze promotionele en gepersonaliseerde items volgen nog steeds de visie van 1888, namelijk het creëren van betere schrijfinstrumenten. Om deze reden investeert de parker Pen Company voortdurend in gedurfde innovaties en biedt premium schrijfinstrumenten in verschillende vormen en ontwerpen.

De kracht van merkoverdracht

Zelfs zonder een gedrukt logo of gravure spreken deze reclamepennen boekdelen over de kracht van uw bedrijf. Het toverwoord hiervoor is merkoverdracht . De waarden en idealen van parker worden op uw merk overgedragen, alleen door associatie. Adverteren voor het publiek met promotieartikelen van parker, die staat voor kwaliteit en innovatie, zullen op hun beurt dezelfde kenmerken aan uw bedrijf geven. In de all-branded online shop vind je verschillende balpenproducten, zoals Waterman of Prodir, waarvan de producten zowel naar jouw wensen als je huisstijl ontworpen kunnen worden. Vind vandaag nog uw ideale promotionele producten in onze all-branded online shop.

Voordelen van parkerpennen om te adverteren

Het merk parker geeft uw bedrijf het aanzien van rijkdom en status parker pennen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en duurzaam parker heeft 100 jaar besteed aan vakmanschap en innovatie Slanke en stijlvolle ontwerpen

Parker ballpoint pennen gebruiken als promotionele geschenken

Het maken van een eersteklas balpen vereist niet alleen ervaring, maar ook technische competenties en finesse. Als relatiegeschenk, bedrukt of gegraveerd, zal een merk Parker Jotter of duofold weggegeven op verjaardagen, feestdagen of Kerstmis de ontvanger verrukken. U kunt ook iemands naam op de pen laten graveren om gemakkelijk een heel bijzonder geschenk te creëren. Deze kunnen kleine maar doordachte bedankjes zijn, die aan uw collega's worden gegeven om hen eraan te herinneren wat een belangrijk onderdeel zij van het team zijn, of aan klanten, zodat uw bedrijf door hen altijd in een positief daglicht zal worden herinnerd. Vergezeld van de vele notitieblokken die we in onze webshop hebben, zouden deze premium, promotionele parker pennen een uitstekend en doordacht geschenk zijn, terwijl ze tegelijkertijd uw bedrijf promoten! Vind de perfecte parker pen bedrukt met uw logo dankzij TBTB Relatiegeschenken!