Kleur
Prijs

t/m

Merk

Moleskine bedrukken met logo

Moleskine bedrukken met logo voor naar kantoor of op beurs, we kunnen Moleskine bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor notitieboekjes bedrukken en agenda's met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Moleskine bedrukken en online kopen.

Bent u op zoek naar een nieuw notitieboekje of misschien een nieuwe agenda? Of wil je een schetsboek kopen? Dan ben je in Moleskine bedrukken en online kopen aan het juiste adres. Deze notitieboekjes zijn meer dan gewone notitieboekjes: het zijn leren notitieboekjes met een zeer rijke historie. Soortgelijke pamfletten zijn gebruikt door de grootste figuren in de geschiedenis van kunst en literatuur. Een stevige omslag, een handig bladwijzerlint en een elastische band die het boekje gesloten houdt, maken Moleskine perfect voor al je aantekeningen. Ook als je onderweg snel een aantekening in de planner moet maken, bieden deze laptops uitkomst. In ons assortiment vind je heel veel schetsboeken, agenda's en schriften!

De notitieboekjes met gelinieerde, geruite of blanco pagina's hebben een zachte, maar stabiele kaft die met je meebeweegt en in elke zak past. Deze trouwe reisgenoot is ideaal voor teksten, gedachten en brieven. Alle Moleskine® producten zijn gebonden en hebben een zachte envelop met afgeronde hoeken, zuurvrij papier, een inhoudsopgave, een elastiek sluiting en het bekende documentenvak als opbergvak. Op de envelop kunt u uw logo of slogan laten bedrukken.

Moleskine met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.