Kleur
Prijs

t/m

MerkMascot bedrijfskleding

Is mascot werkkleding ook beschikbaar voor kleinere bedrijven?

Op zoek naar mascot werkkleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij TBTB.nl doen we niet moeilijk over te bestellen aantallen. Je hoeft niet voor een grote overheidsinstelling of een multinational, zoals de NS, te werken om mascot werkkleding bij ons te kunnen bestellen. Wij zijn er voor iedereen, dus ook als je een bedrijf runt met z’n tweeën en op zoek bent naar bedrijfskleding. Bij TBTB.nl krijg je hetzelfde product van dezelfde kwaliteit en met dezelfde goede service als elk ander groot bedrijf. En ja, ook als je voor zo’n groot bedrijf werkt en al het personeel wil voorzien van mascot werkkleding moet je bij ons zijn!

Waarom mascot werkkleding bestellen bij TBTB.nl?

Je hoeft niet bang te zijn dat je als kleine ondernemer en met een klein budget bij ons maar een beperkte keuze hebt uit ons assortiment. Op TBTB.nl bieden we meer dan 600 items van mascot bedrijfskleding aan. Voor zowel zomer als winter, indoor en outdoor, van t-shirt tot compleet kostuum: wij hebben het voor je. Bestel je mascot werkkleding online.

Is Mascot bedrijfskleding er ook voor kleine bedrijfjes?

Wij bij TBTB.nl doen niet moeilijk als het om hoeveelheden gaat. Je hoeft echt niet bij een overheids- instantie te werken, of bij een ander multinationals bedrijf zoals bijvoorbeeld de NS om mascot bedrijfskleding bij ons te mogen bestellen. Wij zijn er voor iedereen, ook als je met zijn tweetjes in de zaak staat en bedrijfskleding wil dan kan dat gewoon bij ons. Jij krijgt bij TBTB.nl (hyperlink naar homepagina) gewoon hetzelfde product, met dezelfde kwaliteit en service om het even welke gigant. En ja, als je toevallig wél bij zo’n gigant werkt en het voltallig personeel wil kleden in mascot bedrijfskleding dan kan dan óók natuurlijk. Moeten we wel iets meer tijd krijgen om de bestelling af te handelen, er gaat ook ietsje meer werk in zitten zoals je zult begrijpen.

Hoe werkt Mascot bedrijfskleding precies?

Om bij TBTB.nl jouw mascot werkkleding te laten bedrukken met bij voorbeeld jouw bedrijfslogo gaat erg simpel: jij bepaalt op onze website welke outfit van mascot bedrijfskleding je wil hebben, je geeft ons de aantallen en de maten door, en je zorgt dat wij het logo in het bezit krijgen, dat kun je heel simpel uploaden, of andere dingen die je op de kleding wilt hebben. Wij laten dat scannen door onze speciale stikmachines, en de software zorgt ervoor dat het omgezet wordt in een stiksel, dat vervolgens op de plek aangebracht wordt die jij gekozen hebt. Of je laat het bedrukken, dat kan ook.

Voordelen van mascot werkkleding bestellen bij TBTB.nl.

Het voordeel van mascot bedrijfskleding is dat je daarmee sowieso kiest voor eersteklas kwaliteitskleding. Bestel je bij TBTB.nl je bedrijfskleding dan krijg je garantie op de bedrukking, en weet je dat dit product in Nederland gemaakt wordt met de juiste kwaliteit en het wordt niet uitbesteed aan een land waarbij de arbeidsrechten niet gerespecteerd worden. Wist je trouwens dat de bedrijfskleding die je aanschaft, van de belastingdienst alleen nog mag aftrekken als het logo van het bedrijf er op staat? Nou dan, dan is de keuze snel gemaakt. bedrijfskleding

Waarom zou je mascot bedrijfskleding bestellen bij TBTB.nl?

Als je nu denkt dat je met een klein zaakje en dus weinig budget vast niet veel keuze hebt bij TBTB.nl dan heb je het mis. Neem eens een kijkje op TBTB.nl, dan zul je zien dat we meer dan 600 verschillende artikelen hebben van mascot bedrijfskleding! Voor zomer of winter, binnen of buiten, van T-shirt tot volledig pak: wij hebben het voor je.

Heeft u voldoende informatie over mascot bedrijfskleding? Hieronder gerelateerde artikelen.