Kleur
Prijs

t/m

Merk

Lee kleding bedrukken met logo

Lee kleding bedrukken met logo voor naar kantoor of beurs, we kunnen Lee kleding bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Elevate kleding en textiel bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Lee kleding bedrukken met logo

Lee kleding is misschien wel een van de meest stevige en authentieke jeansmerken, omdat spijkerbroeken in eerste instantie geproduceerd werden als werkbroeken. De brand weet hoe je stevige en duurzame kleding produceert: broeken die lang meegaan, niet snel slijten en de nodige warmte en bescherming bieden. Dit Amerikaanse jeansmerk produceert sterke jeans, voor mannen en vrouwen, in verschillende stijlen en volgens diverse trends en kun je ze bedrukken met een eigen logo of tekst.

Iconisch Amerikaanse jeansmerk, Lee geniet wereldwijd van een bekende reputatie. Het produceert denim kleding sinds 1889 en wordt beschouwd als een innovatief kwaliteitsmerk. Innovatief in zijn marketing communicatie en wordt door iedereen gewaardeerd.

Lee doet mee aan de trends

Het merk heeft ook enkele klassiekers die elk seizoen terugkomen en graag gedragen worden door een groot publiek. Lee jeans biedt voor mannen en vrouwen altijd weerde perfecte jeans aan. Leen jeans kun je voor dagelijks gebruik aantrekken, maar ook zijn ze goed genoeg om te gebruiken voor werk.

lee kleding met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.