Kleur
Prijs

t/m

Merk

Lee

Iconisch Amerikaanse jeansmerk, Lee geniet wereldwijd van een bekende reputatie. Het produceert denim kleding sinds 1889 en wordt beschouwd als een innovatief kwaliteitsmerk. Innovatief in zijn marketing communicatie en wordt door iedereen gewaardeerd.

Lee jeans bedrukken

Lee is misschien wel een van de meest stevige en authentieke jeansmerken, Omdat spijkerbroeken in eerste instantie geproduceerd werden als werkbroeken. De brand weet hoe je stevige en duurzame kleding produceert: broeken die lang meegaan, niet snel slijten en de nodige warmte en bescherming bieden. Dit Amerikaanse jeansmerk produceert sterke jeans, voor mannen en vrouwen, in verschillende stijlen en volgens diverse trends en kan je ze bedrukken met een eigen logo of tekst.

Lee doet mee aan de trends

Het merk heeft ook enkele klassiekers die elk seizoen terugkomen en graag gedragen worden door een groot publiek. Lee jeans bied voor mannen en vrouwen altijd weerde perfecte jeans aan. Leen jeans kun je voor dagelijks gebruik aantrekken maar ook zijn ze goe genoeg  om te gebruiken voor werk.