Kleur
Prijs

t/m

Merk

Gildan bedrukken met logo

Gildan bedrukken met logo voor naar een event of personeel, we kunnen Gildan bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Kariban kleding en Elevate kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Onbetwiste marktleider in de Verenigde Staten. Het Canadees merk troeft met kleuren en biedt comfortabele basics voor dames, heren en kids aan competitieve prijzen. Speciaal voor de Europese markt hebben ze het assortiment "Softstyle" geïntroduceerd wat aansluit bij de behoeften van deze markt. Het merk is volledig Oeko-Tex en WRAP gecertificeerd voor haar fabrieken. Bovendien ook lid van Fair Labour Association.

Wat doet Gildan?

Gildan® biedt sinds 1984 kwaliteitsvolle vrijetijdskleding. Van een Canadees familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een van de grootste kledingfabrikanten ter wereld. Onze uitzonderlijke selectie T-shirts, polo's, sweaters en accessoires is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en silhouetten. Mannen, vrouwen, kinderen en peuters vinden garderobe essentiële die speciaal voor hen zijn ontworpen. Ons steeds groter wordende kleurenpalet omvat een spectrum van felle heldere tot subtiele tinten. Of de kleding nu is afgestemd op prestaties, of is gemaakt met een eigentijdse look of een klassieke stijl, al onze kledingstukken zijn gemaakt om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en consistentie die u van een wereldwijd merk verwacht. U kunt rekenen op onze toewijding om de uitstekende waarde te leveren die u verdient.

Gildan bedrukken

Wij bedrukken Gildan kleding graag voor u. We hebben een grote verscheidenheid aan Gildan kleding. Wij kunnen onder andere Gildan poloshirts, sweaters en t-shirts bedrukken. Dit originele Canadese kledingmerk is een van de grootste spelers in kleding en de onbetwiste marktleider in Amerika. Gildan biedt een breed scala aan kleuren en comfortabele modellen voor dames, heren en kinderen. Gildan heeft speciaal voor Europa een speciale softstyle collectie ontwikkeld die voldoet aan de eisen van de Europese markt. Wij kunnen alle Gildan textiel leveren door met bedrukkingen of borduring.

Gildan met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.