Kleur
Prijs

t/m

Merk

Fruit of the loom

fruit of the loomFruit of the Loom is waarschijnlijk een van de bekendste merken in de promotionele textielmarkt sinds meer dan 30 jaar. Ze werken volledig volgens de AMFORI gedragscode en de producten zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Doordat het een toegankelijk merk is, wist ze de loyaliteit van de klanten te winnen door de verscheidenheid van kleuren en de comfortabele producten.

Fruit of the Loom is een Amerikaans kledingmerk met een wereldwijde reputatie en bijval.

Het bedrijf bestaat sinds 1851. De kleding van Fruit of the Loom heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Fruit of the loom produceert alle basiskledingstukken zoals t-shirts, overhemden, truien, vesten, korte en lange broeken. Fruit of the Loom-kleding is gemaakt om te worden bedrukt en kan vervolgens worden gebruikt als promotiekleding, werkkleding of vrijetijdskleding. Het gladde geweven oppervlak van bepaalde kledingstukken, zoals het klassieke Valueweight T-shirt, zorgt ervoor dat ze goed bedrukt kunnen worden met alle druktechnieken.

Fruit of the Loom shirts bedrukken is een leuke bezigheid voor drukkers.

We bedrukken Fruit of the Loom  kleding door middel van zeefdruk, transferdruk of digitale printer. Sommige van deze kledingstukken kunnen ook heel goed geborduurd worden. Fruit of the loom truien of fruit of the loom T-shirts? Op zoek naar een trui of t-shirt van Fruit of the Loom? Dan vindt u hier wat u zoekt, hieronder hebben wij alle artikelen uit de fruitbalie op een rij gezet, wij kunnen ze voor u bedrukken. Vraag dan eenvoudig een prijs aan voor het fruit of weefgetouw van uw keuze.