Kleur
Prijs

t/m

Merk

Fruit of The loom bedrukken met logo

Fruit of The loom bedrukken met logo voor naar een beurs of op een event, wij kunnen Fruit of The loom bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Elevate kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Fruit of the Loom is een Amerikaans kledingmerk met een wereldwijde reputatie en bijval.

fruit of the loomFruit of the Loom is waarschijnlijk een van de bekendste merken in de promotionele textielmarkt sinds meer dan 30 jaar. Ze werken volledig volgens de AMFORI gedragscode en de producten zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Doordat het een toegankelijk merk is, wist ze de loyaliteit van de klanten te winnen door de verscheidenheid van kleuren en de comfortabele producten.

Het bedrijf bestaat sinds 1851. De kleding van Fruit of the Loom heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Fruit of The loom produceert alle basiskledingstukken zoals T-shirts, overhemden, truien, vesten, korte en lange broeken. Fruit of The Loom-kleding is gemaakt om te worden bedrukt en kan vervolgens worden gebruikt als promotiekleding, werkkleding of vrijetijdskleding. Het gladde geweven oppervlak van bepaalde kledingstukken, zoals het klassieke Valueweight T-shirt, zorgt ervoor dat ze goed bedrukt kunnen worden met alle druktechnieken.

Fruit of the Loom bedrukken met logo.

We kunnen Fruit of the Loom bedrukken met logo door zeefdruk, transferdruk of digitale printer. Sommige van deze kledingstukken kunnen ook heel goed geborduurd worden. Fruit of The loom truien of fruit of The loom T-shirts? Op zoek naar een trui of T-shirt van Fruit of the Loom? Dan vindt u hier wat u zoekt, hieronder hebben we alle artikelen uit de fruitbalie op een rij gezet, we kunnen ze voor u bedrukken. Vraag dan eenvoudig een prijs aan voor het fruit of weefgetouw van uw keuze.

Fruit of The loom met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.