Kleur
Prijs

t/m

Merk


Elevate kleding bedrukken met logo

Elevate kleding bedrukken met logo voor naar kantoor of op een beurs, we kunnen Elevate kleding bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Fruit of The loom kleding en Napapijri kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Elevate textielElevate maakt gebruik van beproefde constructiemethoden en moderne stoffen die ontworpen zijn voor superieur comfort en duurzaamheid. De collectie heeft de juiste balans met een modieuze combinatie van outdoor en stedelijke trends.

LIFE IS SPORT AND SPORT LIVES IN LIFE’

Elevate is opgericht in 2006 om onze individuele en collectieve geest op de kaart te zetten. Het combineert innovatieve stoffen met een stedelijke stijl. Het merk weerspiegelt onze passie voor ontwerp, vernieuwing en persoonlijke expressie. Elevate heeft haar naam gevestigd op het wereldtoneel tijdens de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver. Als licentiehouder presenteerde ze haar leidende ontwerp en stoere aantrekkingskracht. Al liggen de wortels in Canada, Elevate blijft de wereldwijde markt resoneren en wordt nu in Europa geleverd. 

Elevate kleding met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.