Prijs

t/m

Dickies werkkleding bedrukken met logo

Dickies werkkleding bedrukken met logo voor op de werkvloer of bedrijf, we kunnen Dickies werkkleding bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Mascot werkkleding en ander werkkleding bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Dickies werkkleding bedrukken met logo.

Dickies is al generaties lang vooral een gevoel voor traditie. Zijn doel is doorheen de jaren niet veranderd: comfort, stijl en duurzaamheid bieden met een assortiment werkkleding dat is aangepast aan alle soorten werk, of u nu op het werk bent of thuis, voor zowel mannen als vrouwen. Dickies is zoveel meer dan een kledingmerk. Het is erfgoed!

dickiesDickies werd in 1922 in Texas opgericht. Het merk groeide uit tot een pionier op de markt voor werkkleding. In een tijdperk waarin handenarbeid alomtegenwoordig was, kwam Dickies met degelijke kleding om de noden van vaklui in te lossen. Ondertussen is Dickies de maatstaf voor werkkleding. Gekend en erkend als kwaliteitsgarantie.

 

De ambachten van Dickies

Dickies Workwear wordt gedefinieerd door de mensen die deze producten graag dragen. Het merk put inspiratie uit dit verlangen om alle arbeiders te ondersteunen in hun dagelijkse uitdagingen. Ontdek de producten die gedragen worden door hen die het merk vormgeven.

Dickies werkkleding met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.