Kleur
Prijs

t/m

Merk

Case Logic tassen

case logic

Op zoek naar een goede kwaliteit tas voor je laptop of tablet? Zoek niet verder en bestel snel uw Case Logic tas. Case Logic maakt al jaren tassen van goede kwaliteit om uw mobiele apparaten te beschermen. Deze modellen kunnen ook prachtig bedrukt worden. Aarzel niet langer en bestel snel de luxe Case Logic Bag.

Case Logic is in 1984 opgericht in Colorado. Beginnend met slechts twee opbergkoffers voor audiocassettes, is Case Logic uitgegroeid tot de reis- en bagagemarkt met rugzakken, messenger bags, laptoptassen en bagage. Bekend om innovatief ontwerp en functionaliteit, Case Logic biedt de meest complete selectie van opslagaccessoires in de branche.

Het is ons doel om u slimme oplossingen te bieden waarmee u uw passies kunt volgen en uw leven kunt vereenvoudigen - waar u ook heen gaat. Die geest van innovatie is nog steeds de kern van ons bedrijf. Muziek is misschien veranderd, technologie is geëvolueerd en het woord 'mobiel' heeft een geheel nieuwe betekenis gekregen, maar we geloven nog steeds dat het gemakkelijk moet zijn om je elektronica en entertainment overal mee naartoe te nemen. Van aktetassen tot rugzakken, tablethoesjes tot laptophoezen en messenger bags tot cameratassen, we ontwerpen tools die het leven gemakkelijker en toegankelijker maken.