Kleur
Prijs

t/m

Merk

Tassen gemaakt in Europa

Bedrukte promotionele tassen | PGemaakt in Eurpa | TBTB Relatiegeschenken

Bedrukte tassen met logo bereiken een enorm reclame-effect dankzij de zeer grote advertentieruimte. Promotietassen worden op veel verschillende plekken gebruikt, of het nu op het werk of in de vrije tijd is, een promotietas is een must. Hier vind je tal van modellen van boodschappentassen tot promotionele reistassen. Laat tassen bedrukken en profiteer van de grootschalige, langdurige reclamepresentatie direct aan de klant.

Bedrukte promotionele tassen - goedkope promotionele tassen

Wilt u uw klanten bedanken voor de goede samenwerking? Of heeft uw marketingafdeling een nieuwe campagne voorbereid om uw bedrijf breed bekend te maken en bent u nu op zoek naar het perfecte, ultieme promotieartikel? Soms op feestelijke dagen zoals B. Uw klanten blij maken met Kerstmis door ze een giveaway te geven die ze echt nodig hebben? Denk er dan aan om stoffen tassen, koffers of tassen mee te nemen als relatiegeschenk! Tassen laten bedrukken is een populaire en effectieve reclamemaatregel.

Bij Total Business vind je tassen met Total Business artikelen gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen: Of het nu gaat om leren tassen, katoenen tassen of tassen van vrachtwagenzeil- Je hebt ze nodig op school, op kantoor, om te winkelen of om mee te sporten. Kortom: promotionele tassen kunnen overal worden gebruikt, worden meestal jarenlang gebruikt en zijn daarom een ​​ideaal reclamemedium. Wij bedrukken zowel beurstassen als vilten tassen met uw logo. Laat je tassen bedrukken, dan bereik je direct reclame naar de klant en een zichtbaarheid die je anders alleen met een paar promotionele artikelen kunt bereiken, bijvoorbeeld als je lanyards laat bedrukken . Als u besluit een tas te laten bedrukken en deze als reclamemedium te gebruiken, biedt Total Business u tal van bedrukkings- en afwerkingsmogelijkheden .