Kleur
Prijs

t/m

Merk

Sticky notes gemaakt in Europa

Sticky notes gemaakt in Europa bedrukken met logo voor naar kantoor of op een beurs, Wij kunnen sticky notes gemaakt in Europa bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Ook voor bureauonderleggers gemaakt in Europa en kladblokken gemaakt in Europa ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Sticky notes gemaakt in Europa bedrukken met logo

Sticky notes gemaakt in europa  bedrukken met logo voor in de kantoren, Wij kunnen sticky notes bedrukken vanaf 250 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naamElk kantoor en huishouden kan niet zonder hen worden voorgesteld: de kleine praktische plaknotities​ Dit zijn de beroemde kleine plakbriefjes die op de achterkant zijn gecoat met een strook drukgevoelige kleefstof. De sticky notes gemaakt in europa kunnen eenvoudig op vrijwel elk glad oppervlak worden aangebracht en net zo gemakkelijk worden verwijderd zonder resten achter te laten. Hierdoor zijn ze ideaal voor tal van gelegenheden. Aan de balie dienen ze als briefje voor de collega bijvoorbeeld wanneer je een oproep voor hem hebt beantwoord. Dan is de belangrijkste informatie snel genoteerd en dankzij de plakstrip aan de onderzijde op bijvoorbeeld zijn computermonitor geplakt. Het voordeel is dat het noten gemakkelijker opvalt en ook minder snel verloren gaat als bijvoorbeeld losse noten. Bovendien plakbriefjes De Engelse term wordt vaak gebruikt om de maaltijden van de werknemers in de koelkast op kantoor aan te duiden zodat niemand per ongeluk de maaltijden van hun collega's eet. Maar plakbriefjes zijn ook een uitstekend figuur als een eenvoudige herinnering en papier voor de takenlijst. Dit geldt niet alleen voor de dagelijkse zakenroutine: Sticky Notes zijn ook bijna overal en in verschillende functies in het privéleven te vinden: Of het nu gaat om een ​​boodschappenlijst notitieboeklegger informatienota of markeringshulpmiddel - het zijn de kleine alles- rounders waar niemand zonder wil.

Het perfecte cadeau: bedrukte individuele plakbriefjes voor een lage prijs

De veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken de kleine plaknotities niet alleen alledaagse helden maar ook het perfecte relatiegeschenk. Bedrukt met uw logo of uw contactgegevens staan ​​deze reclamematerialen dagelijks in het gezichtsveld van uw klanten. De zelfklevende briefjes worden door veel mensen gebruikt wat weer een enorm assortiment betekent voor uw bedrijf.Combineer deze promotieartikelen met een passend product zoals een bedrukte balpen - en je hebt de perfecte combinatie. Want elke keer dat je klant iets op het briefje schrijft of het ergens ziet zal hij dat dankzij de praktische promotieartikelen doendenk aan uw bedrijf. Trouwens: aangezien het papier op onze sticky notes wit is komen de door jou gekozen kleuren goed tot hun recht.

Welke soorten plaknotities zijn er?

In onze winkel bieden wij u een grote selectie aan notitieblokken die u kunt laten bedrukken met uw huisstijl - uiteraard tegen zeer betaalbare prijzen. Een klassieker is het gestanste blok dat verkrijgbaar is in verschillende vormen: van conventioneel rechthoekig tot rond en ovaal tot bijzondere vormen zoals sterren gloeilampen en vele andere varianten.Wilt u afdrukbare plaknotities die worden beschermd door een omslag? Dan onze softcover sticky notes en de sticky set met softcover of hardcover envelopideaal. Bij alle drie de varianten heeft u de mogelijkheid om alleen de envelop of de envelop plus de losse vellen te laten bedrukken met de naam en het logo van uw bedrijf. De twee sticky notes-sets bestaan ​​uit twee printbare notitieblokken van verschillende grootte en onbedrukte kleurrijke neonmarkeringen in geel en andere opvallende kleuren. Als het om het aantal vellen gaat kunt u kiezen uit verschillende versies van deze blokken: Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor sticky notes met 25 vellen sticky notes met 50 vellen of het dikkere sticky notitieblok met 100 vellen.Een bijzonder product onder onze sticky notes is de sticky cube : deze witte sticky note-kubusbevat 340 of 680 vellen en biedt u veel ruimte. Bij dit handige product bedrukken we niet de witte kanten maar de snijranden. Het spreekt voor zich dat de snijranden in de gebruikelijke topkwaliteit worden bedrukt. Je hebt ook de keuze of we alle vier de zijden van dit blok op dezelfde manier ontwerpen of dat we twee motieven gebruiken in welk geval de identieke motieven aan de tegenoverliggende zijden zijn.Heb je meer te zeggen dan op een plakbriefje past? Natuurlijk hebben we ook notitieboekjes en blocnotes . Zoals u kunt zien kunt u bij uw online drukkerij TBTB alles wat uw hartje begeert tegen een redelijke prijs met uw ontwerp laten bedrukken.

Sticky notes gemaakt in Europa met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.