Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope notitieboekjes bedrukken met logo

Notitieboekjes gemaakt in Europa- alle feiten in één oogopslag

Notitieboekjes gemaakt in europa met logo bedrukken voor in de kantoren, Wij kunnen notitieboekjes bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam.  Digitalisering of niet - notitieboekjes gemaakt in Europa zijn onmisbare dagelijkse metgezellen voor een leven lang, zelfs in de 21e eeuw - van de basisschool tot op hoge leeftijd. Omdat mensen graag aantekeningen maken. De voordelen van notebooks liggen voor de hand: je hebt geen elektriciteit of wifi nodig en je kunt ze meteen gebruiken. Om snel goede ideeën of flitsen van inspiratie vast te leggen, hoeft u alleen maar uw notitieboekje te openen en te beginnen met schrijven, tekenen of schetsen met een pen. Het hoogtepunt: het is bewezen dat wat met de hand wordt geschreven langer in het geheugen blijft, motiveert en heeft een blijvend effect op de levensloop. Notitieboekjes bedrukken en toevoegen aan de portfolio van advertentiemateriaal - bijna elk bedrijf zou dit idee minstens één keer moeten behandelen.

Waar zijn notebooks geschikt?

Notebooks kunnen universeel worden gebruikt. In elke situatie heb je een A5 notitieboek of notitieboekjes in andere DIN formaten nodig. Bijvoorbeeld op de werkvloer: vooral tijdens langere telefoongesprekken of conferenties helpen notebooks bij het vastleggen van de belangrijkste trefwoorden of open vragen. Of thuis aan de keukentafel: om boodschappen of boodschappenlijstjes te noteren. Natuurlijk zijn notitieboekjes ook perfect op school en in kinderkamers om te oefenen met rekenen of spelling. Kortom: er zijn talloze voorbeelden hiervan, die laten zien hoe onvervangbaar een A5-notebook is, zelfs in het tijdperk van smartphones.

  • Notitieboekjes als kantoorapparatuur: Zorg ervoor dat uw medewerkers een compact A5 notitieboekje op hun bureau hebben staan. Omdat notitieboekjes een essentieel onderdeel zijn van elk goed zakelijk briefpapier. Uiteraard bedruk je de notitieboekjes met je logo en bedrijfsnaam - niet alleen voor de uniformiteit, maar ook voor de externe impact. De medewerkers moeten immers ook bij externe afspraken een professionele indruk maken met hun notebooks. Trouwens, zodat de uniforme kantooruitrusting compleet is, moet u ook de juiste map- en blokkenvolgorde maken .
  • Notitieboekjes als promotieartikelen: om de klantenbinding te versterken of om nieuwe klanten te winnen, moet u notitieboekjes als promotieartikel distribueren - of dat nu in uw winkel is of als bijsluiter in verzendverpakkingen. Omdat notebooks in alle situaties goed functioneren, zijn de praktische alledaagse notebooks gegarandeerd te gebruiken. De notitieboekjes kunnen het beste worden bedrukt met uw logo en huisstijl zodat uw klanten u altijd in gedachten houden.

Welke notebookformaten zijn er?

De klassieker onder de notitieboekjes is het A5 notitieboekje. Hij is zo compact dat hij zelfs gemakkelijk in de ene of de andere grotere jaszak past. Het ideale notebookformaat wanneer u onderweg bent en de flits van inspiratie uw hoofd raakt. In een mum van tijd wordt het A5-notitieboekje uit je zak getoverd, geopend - en de gedachte wordt met een snelle pen voor eeuwig vastgelegd. Het A6-notitieboekje is nog compacter. Dergelijke notebooks kunnen zelfs in uw zak worden opgeborgen. Het A4-notitieboek wordt aanbevolen voor meer artistiek begaafde klanten of werknemers. Deze notitieboekjes bieden voldoende ruimte om tekeningen of schetsen te maken. De notitieboekjes zijn ook perfect voor uw kleine klanten om gewoon wild te gaan tekenen.

Notebooks zijn doorgaans verkrijgbaar met een harde kaftof zachte kaft. Harde kaften hebben het voordeel dat ze notebooks stabiliteit geven. De afzonderlijke pagina's kreuken niet en de omslag buigt niet zo gemakkelijk. Bovendien maken dergelijke hardcover notitieboekjes een bijzonder waardevolle indruk op veel klanten en medewerkers. Notebooks met een zachte kaft zijn daarentegen lichter dan die met een harde kaft en kunnen gemakkelijker in een rugzak en tas worden opgeborgen. Vooral degenen die veel reizen zullen veel plezier beleven aan deze flexibele en lichte notebooks. Naast zachte en harde omslagen zijn er ook veel andere notitieboekhoezen - waaronder exotische notitieboekjes met omslagen van kurk, vilt of bamboe. Het bereik is enorm. Op deze overzichtspagina kunt u het beste meer te weten komen over het brede aanbod aan notebooks.

Hoeveel pagina's hebben notitieboekjes?

Notitieboekjes bedrukken met logo voor in de kantoor, Wij kunnen notitieboekjes bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Notebooks hebben alles van 10 tot 200 pagina's. Het hangt allemaal af van hoe compact en gemakkelijk u wilt dat de notebook wordt gepersonaliseerd. De notebooks zijn bijzonder dun met 16 tot 44 pagina's en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen. De hardcover notitieboekjes zijn totaal anders . Dit A5 notitieboek is bijzonder "dik" met 192 pagina's, maar biedt ook voldoende ruimte voor aantekeningen en zal zeker langer in gebruik zijn dan "dunnere" notitieboekjes met minder pagina's.

Van welk materiaal zijn notitieboekjes gemaakt?

De verscheidenheid aan materialen voor notebooks is enorm. De selectie wordt gemaakt afhankelijk van op welke doelgroep u zich richt, welk beeld u wilt ontwikkelen en welk advertentiebudget voor u beschikbaar is. Moet het een exclusief cadeau zijn voor vaste klanten? Bestel dan Exklusiv notitieboekjes of kunstleren notitieboekjes. Wilt u een milieubewust, natuurlijk imago benadrukken? Kijk dan eens naar de kurken notitieboekjes of de vilten versie . Als u daarentegen uw bewustzijnsniveau bij het grote publiek wilt vergroten, is een goede standaard aan te bevelen. Bijvoorbeeld de hardcover of softcover notitieboekjes.