Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bureauonderleggers gemaakt in Europa

Bureauonderleggers gemaakt in Europa bedrukken met logo voor naar kantoor of klanten. Wij kunnen bureauonderleggers gemaakt in Europa bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor kladblokken gemaakt in Europa en notitieboekjes gemaakt in Europa ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Bureauonderleggers bedrukken met logo.

Met een bureauonderlegger liggen je naam en contactgegevens altijd binnen het blikveld van je klanten. Wil jij een duurzame bureau onderlegger bestellen? Kies dan voor milieuvriendelijk papier dat ook nog eens gemaakt is in Europa en ga voor kringlooppapier of natuurpapier. Ook kun je kiezen uit A2 of A3 formaat en 25, 50 of 100 vellen. Een bureaulegger is een ideaal relatiegeschenk. Wil je eerst een voorbeeld zien van verschillende soorten kalenders? Bestel dan de sample.

Bureauonderleggers gemaakt in Europa met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.