U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

USB Stick Pennen

Goedkope USB Stick Pennen

De waarde van USB Stick Pennen is eigenlijk niet uit te drukken dus daarom verkopen wij niet alleen maar goedkope USB sticks maar ook exclusieve USB Stick Pennen. De USB sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de USB Stick Pennen kan uw order snel verwerkt worden.

Bedrukte USB Stick Pennen Prijzen

De prijzen van een bedrukte USB Stick Pennen kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte USB Stick Pennen is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB sticks u afneemt bij ons des de groter uw korting wordt.

USB Stick Pennen bedrukken

Een bedrukte USB stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens bijvoorbeeld u wilt een beer als USB stick dan is dat mogelijk.

Lees meer
Hulp nodig?