U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Potloden - verf

Gepersonaliseerde en betaalbare potloden en verfartikelen.


De waarde van een gepersonaliseerde potloden en verfartikelen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare potloden en verfartikelen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte potloden en verfartikelen.


Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte potloden en verfartikelen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte potloden en verfartikelen. Je bestelt alle denkbare bedrukte potloden en verfartikelen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier potloden en verfartikelen laten bedrukken.

Relatiegeschenken potloden en verfartikelen.

 

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele potloden en verfartikelen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken potloden en verfartikelen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Potloden en verfartikelen met logo.


Diverse potloden en verfartikelen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale potloden en verfartikel met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze potloden en verfartikelen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van potloden en verfartikelen.


Bijna alle potloden en verfartikelen kunnen we bedrukken, voor luxe metalen potloden en verfartikelen kunt u ook kiezen voor gravering en lederen potloden en verfartikelen is een blind druk ook een optie. Bij elk potloden en verfartikel op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van potloden en verfartikelen moet u bij ons zijn.

Lees meer
Hulp nodig?