U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Zakagenda's

Bedrijfs zakagenda's


Wilt u ook gezien worden met uw bedrijf? Hebt u de ambitie om bekend te worden in uw zakelijke markt en wilt u daarom op verschillende plaatsen in het oog springen? Laat dan ook zakagenda's bedrukken voor uw bedrijf. Wat bijvoorbeeld te denken van Zakagenda's met eigen logo van uw bedrijf? Een zakagenda is veelzeggender dan een smartphone of tablet. Maak daar ook gebruik van.

Zakagenda's handzaam in the pocket


In het digitale tijdperk is het een verademing om gewoon op papier te kunnen zien wat er staat. Op de planning of in de vergaderstukken. Gewoon ouderwets bladeren en overzicht hebben in één oogopslag. Daarom zijn zakagenda's behalve een tikje ouderwets gewoon ideaal. Ter promotie van uw bedrijf of onderneming zijn zakagenda's met eigen logo daarom een interessant item.

Zakagenda's bedrukken


Laat uw logo of bedrijfsnaam drukken op een zakagenda en u heeft ideaal promotiemateriaal. Uw logo duikt op iedere keer als uw klant de zakagenda raadpleegt. Gezien worden, stof tot gesprek. Goede zaken zijn blijvend en dat geldt voor de zakagenda. Daar streeft u natuurlijk ook naar met uw bedrijf; in de markt zijn en blijven. Laat daarom zakagenda's bedrukken met eigen logo.

Zakagenda's met eigen logo


Hebt u een bedrijfslogo? Of een quote die uitdrukt wat de kern van uw bedrijf is? Laat deze dan drukken op een zakagenda. Zakagenda's met eigen logo leveren goede zichtbaarheid op voor uw bedrijf.

In beeld met uw bedrijf


Zakagenda's met eigen logo zijn geweldig. U bent met uw onderneming in beeld. En het is bekend dat beelden meer zeggen dan woorden. Grijp daarom deze kans voor uw bedrijf en laat zakagenda's bedrukken met eigen logo. Kom in beeld en blijf in beeld, het hele jaar door. Zakagenda's zijn het hele jaar door het ideale maatje voor uw zakelijke relatie: in verschillende kleuren verkrijgbaar, handzaam en overzichtelijk. Mooi bijkomend effect is de reclame voor uw bedrijf elke keer als uw klant de zakagenda erbij pakt. Dat is toch een aangename deal!

Lees meer
Hulp nodig?