U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Custom made agenda's

Custom made agenda's: altijd actueel!

Een agenda is iets wat iedereen gebruikt. Het is een vast attribuut op ieder bureau en zonder agenda gaat men zeker niet naar een zakelijke afspraak. Daar moet u het als bedrijf van hebben! Een agenda met eigen omslag kan perfect dienen als promotiemateriaal. 

Custom made agenda's op maat

Een agenda met custom made omslag zorgt op een creatieve manier voor naamsbekendheid. Grote kans dat een agenda wordt gebruikt wanneer u deze cadeau doet aan een relatie. Dat is ideaal, want zo krijgen ook alle relaties van uw relatie deze agenda te zien. De agenda waarop de naam en het logo van uw bedrijf prijkt, wellicht nog voorzien van een bijpassende afbeelding. Custom made agenda's zijn namelijk niet alleen praktisch, maar kunnen ook een lust voor het oog zijn. Met een opvallende foto kunt u voor altijd een indruk achterlaten. Een agenda met een eigen omslag is origineel en biedt dus vele mogelijkheden.

Een agenda met custom made omslag van Alle-Agenda's

Alle-Agenda's is steeds weer op zoek naar manieren om mooier en beter promotiemateriaal te ontwikkelen. Daarom hebben we de agenda met eigen omslag in verschillende modellen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een bureauagenda, een ideale agenda voor iemand die veel tijd op kantoor doorbrengt. Ruimte om te schrijven vindt u in deze agenda met custom made omslag in overvloed. Ook de zakagenda vindt u in ons assortiment. Deze is door zijn kleine formaat altijd praktisch mee te nemen en zal zo op heel wat plaatsen komen.

Custom made agenda's geven een mooie eerste indruk van uw bedrijf en zullen op een bijzondere manier van hand tot hand gaan. Niet slecht als promotiemateriaal dus! Wilt u uw eigen custom made agenda's bestellen? Wanneer u op de gewenste agenda met eigen omslag klikt, wijst alles voor zich. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar!

Lees meer
Hulp nodig?