U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Bureau-agenda's

Bedrijfs bureau agenda’s

Wilt u ook gezien worden met uw bedrijf? Hebt u de ambitie om bekend te worden in uw zakelijke markt en wilt u daarom op verschillende plaatsen in het oog springen? Laat dan ook bureau agenda’s bedrukken. Wat bijvoorbeeld te denken van Zabureau agenda’s met eigen logo van uw bedrijf? Een bureau agenda’s is veelzeggender dan een smart Phone of tablet. Maak daar ook gebruik van.

bureau agenda’s bedrukken

Laat uw logo of bedrijfsnaam drukken op een bureau agenda’s en u heeft ideaal promotiemateriaal. Uw logo duikt op iedere keer als uw klant de bureau agenda’s raadpleegt. Gezien worden, stof tot gesprek. Goede zaken zijn blijvend en dat geldt voor de zakagenda. Daar streeft u natuurlijk ook naar met uw bedrijf; in de markt zijn en blijven. Laat daarom bureau agenda’s bedrukken met eigen logo.

bureau agenda’s met eigen logo

Hebt u een bedrijfslogo? Of een quote die uitdrukt wat de kern van uw bedrijf is? Laat deze dan drukken op een bureau agenda’s . bureau agenda’s met eigen logo leveren goede zichtbaarheid op voor uw bedrijf.

De vele voordelen van bureau-agenda's

Een hoge werkdruk, een strakke deadline of een lange 'to-do list'... Allemaal oorzaken die kunnen zorgen dat u toch die geplande afspraak vergeet. Overzichtelijke bureau-agenda's kunnen dit voorkomen. Bureau-agenda's zorgen dat u geen dubbele afspraken heeft of vergeten verplichtingen. Met een bureau-agenda ziet u precies hoe laat de vergadering begint. Maar dat zijn niet de enige voordelen die een bureau-agenda heeft, er zijn er nog meer.

Een doeltreffende reclame-uiting

Wat denkt u van de mogelijkheid om de bureau-agenda's te bedrukken? In dit geval wordt de agenda ook nog eens een perfect item om aan uw relaties cadeau te geven. Bureau-agenda's bedrukken heeft namelijk in dit geval nog meer pluspunten. Uw klanten hebben niet alleen het gebruikersgemak van de agenda, maar worden ook nog met regelmaat herinnerd aan uw producten of diensten. U kunt er voor kiezen om de de bureau-agenda te bedrukken met een afbeelding of misschien gaat uw voorkeur uit naar bureau-agenda's met een logo.

Custom made bureau-agenda's

Custom made; bureau-agenda's met een logo in een opvallende kleur die de hele voorkant beslaat of misschien wilt u juist liever bureau-agenda's met een logo die subtiel in één van de hoeken zijn geplaatst. Het kan ook zijn dat de voorkeur uitgaat naar een foto van het bedrijfspand op de voorkant of zelfs een collage van het productieproces? Het kan allemaal.Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij alle-agendas.nl

Lees meer
Hulp nodig?