U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Agenda verpakking

Agenda verpakking

Wilt u ook gezien worden met uw bedrijf? Hebt u de ambitie om bekend te worden in uw zakelijke markt en wilt u daarom op verschillende plaatsen in het oog springen? Laat dan ook Agenda verpakking bedrukken. Wat bijvoorbeeld te denken van ZaAgenda verpakking met eigen logo van uw bedrijf? Een Agenda verpakking is veelzeggender dan een smart Phone of tablet. Maak daar ook gebruik van.

Agenda verpakking bedrukken

Laat uw logo of bedrijfsnaam drukken op een Agenda verpakking en u heeft ideaal promotiemateriaal. Uw logo duikt op iedere keer als uw klant de Agenda verpakking raadpleegt. Gezien worden, stof tot gesprek. Goede zaken zijn blijvend en dat geldt voor de zakagenda. Daar streeft u natuurlijk ook naar met uw bedrijf; in de markt zijn en blijven. Laat daarom Agenda verpakking bedrukken met eigen logo.

Agenda verpakking met eigen logo

Hebt u een bedrijfslogo? Of een quote die uitdrukt wat de kern van uw bedrijf is? Laat deze dan drukken op een Agenda verpakking. Agenda verpakking met eigen logo leveren goede zichtbaarheid op voor uw bedrijf.

In beeld met uw bedrijf

Agenda verpakking met eigen logo zijn geweldig. U bent met uw onderneming in beeld. En het is bekend dat beelden meer zeggen dan woorden. Grijp daarom deze kans voor uw bedrijf en laat Agenda verpakking bedrukken met eigen logo. Kom in beeld en blijf in beeld, het hele jaar door. Agenda verpakking zijn het hele jaar door het ideale maatje voor uw zakelijke relatie: in verschillende kleuren verkrijgbaar, handzaam en overzichtelijk. Mooi bijkomend effect is de reclame voor uw bedrijf elke keer als uw klant de Agenda verpakking erbij pakt. Dat is toch een aangename deal!

Lees meer
Hulp nodig?