U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Batterijen & opladers

Gepersonaliseerde en betaalbare batterijen en opladers.


De waarde van een gepersonaliseerde batterijen en opladers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare batterijen en opladers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte batterijen en opladers.


Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte batterijen en opladers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte batterijen en opladers. Je bestelt alle denkbare bedrukte batterijen en opladers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier batterijen en opladers laten bedrukken.

Relatiegeschenken batterijen en opladers.

 

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele batterijen en opladers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken batterijen en opladers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Batterijen en opladers met logo.


Diverse batterijen en opladers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale oplader met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze batterijen en opladers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van batterijen en opladers.


Bijna alle batterijen en opladers kunnen we bedrukken, voor luxe metalen batterijen en opladers kunt u ook kiezen voor gravering en lederen batterijen en opladers is een blind druk ook een optie. Bij elk oplader op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van batterijen en opladers moet u bij ons zijn.

Lees meer
Hulp nodig?