Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

 

Is ze niet schattig? Dit aandoenlijke katje, waarschijnlijk het meest bekende in de wereld, ontroert al meer dan 30 jaar de groten en de kleintjes. Tegenwoordig is er een breed scala aan Hello Kitty producten beschikbaar die zeer gewaardeerd worden. Wacht niet langer en laat Hello Kitty u helpen uw boodschap over te brengen naar klanten. Omdat Hello Kitty bij jonge kinderen al tijden een groot succes is, is het voor jonge ouders inmiddels een gewild relatiegeschenk. De artikelen van Hello Kitty, vooral gericht op jonge kinderen, zijn inmiddels ook onder andere leeftijdsgroepen populair. Zo wordt Hello Kitty, als toonbeeld van schattigheid, vaak ook door de ouders van jonge kinderen zelf gewaardeerd.

Vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf met Hello Kitty of andere artikelen van TBTB Relatiegeschenken.


TBTB Relatiegeschenken beschikt over een groot aanbod van Hello Kitty producten. Door een relatiegeschenk te bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo geeft u het geschenk een persoonlijk aspect, en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. 

Bedrukte artikelen
Bij Groothandel TBTB Relatiegeschenken vindt u een groot assortiment van promotionele artikelen, die wij allemaal kunnen voorzien van uw bedrijfsnaam en/of –logo. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste bedrukkingtechnieken. Ons assortiment varieert van bedrukte hello Kitty en Potloden - verf tot Markeerstiften en Spel u vindt deze artikelen en nog veel meer relatiegeschenken bijTBTB Relatiegeschenken.

Contact

Vraag via onze website een offerte aan voor de Hello Kitty relatiegeschenken of andere artikelen die u bijvoorbeeld als relatiegeschenk wilt aanbieden. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u:
-    Ons contactformulier invullen
-    Ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 telefonisch bereiken via 0294 773002