Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Goedkope Paraplu's

goedkope paraplus

We hebben in elk budget paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking , snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Bekijk onze goedkope paraplu's hier >>

Een paraplu voor elk budget

Bij TBTB Relatiegeschenken hebben ze een groot assortiment goedkope paraplu's, welke voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo. En voor elk budget is er wat wils. Goedkope paraplu's vindt u er in diverse uitvoeringen, zoals een opvouwbare, een mini-variant voor dames, uitgevoerd met houten handvat of automatische goedkope paraplu's. Voorzien van uw bedrijfslogo heeft u, ook met de goedkope paraplu's, een betaalbaar relatiegeschenk in handen, dat door uw klanten zeker gewaardeerd zal worden.

Goedkope paraplu’s als relatiegeschenk voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit waarvoor u de Goedkope paraplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Goedkope paraplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij TBTB Relatiegeschenken zijn.

Goedkope paraplu’s Groothandel

Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met TBTB Relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop@tbtb.nl