Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope Vr brillen bedrukken met logo

VR-brillen zijn de nieuwste technologische trend! Deze gadget is een modern en origineel cadeau voor distributie. Veel applicaties en games zijn al beschikbaar in virtual reality op mobiele telefoons. Ook maken steeds meer bedrijven hun eigen virtual reality-toepassingen, zoals een virtuele rondleiding door koopwoningen. Veel makelaars maken hier al gebruik van en verdelen kartonnen VR-brillen met een eigen opdruk. Die laatste glazen zijn qua prijs interessant, ze zijn gemaakt van duurzaam karton en werken daar goed mee. Duurdere VR-brillen zijn gemaakt van sterkere en duurzamere materialen, en zijn daarom geschikt voor intensief gebruik en VR-games. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

VR brillen bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een vr brillen bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte vr bril. Je bestelt alle denkbare bedrukte vr brillen hier bij TBTB relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier digitale fotolijsten laten bedrukken.

Gepersonaliseerde vr brillen. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde vr brillen met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare vr brillen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken vr brillen Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele vr brillen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken vr brillen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Vr brillen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse vr brillen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale vr bril met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze vr brillen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.