Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope houten usb stick met logo

Duurzaamheid is belangrijk voor TBTB; Dit betekent dat onze houten USB-sticks milieuvriendelijk zijn. We hebben ook verschillende houtkleuren. Van donker tot licht, alles is binnen handbereik. Ook zijn er veel variaties op de toepassing binnen USB-sticks. De ene is vierkant, de andere is wat ronder, de ene is inklapbaar, de andere niet. Daarnaast zijn er USB-sticks met lanyard of sleutelhanger. Er zijn zoveel opties!

Houten usb stick met logo. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde houten usb stick met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare houten usb stick met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Houten usb stick met logo. Wat kun je drukken?

Diverse houten usb stick met logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale houten usb stick met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze usb stick met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van houten usb stick met logo. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een houten usb stick met logo bedrukken. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte houten usb stick met logo. Je bestelt alle denkbare bedrukte houten USB sticks met logo bedrukken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier houten USB sticks met logo bedrukken laten bedrukken.

Relatiegeschenken houten usb stick met logo. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele houten usb stick met logo relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken USB sticks houten usb stick met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.