Kleur
Prijs

t/m

Merk

Speakers

Speakers met logo en gebruiken als Relatiegeschenken.

Laat de hoogwaardige speakers bedrukken en profiteer van relatiegeschenken langdurige advertentie-effecten. Muziek wordt gecombineerd met veel emoties, brengt je in een goed humeur en zorgt voor een gevoel van saamhorigheid bij het samen luisteren. Ontspanning kan met haar worden bereikt, evenals kracht, wat bijvoorbeeld nodig is in het tussentijdse sportprogramma.

Bedrukte speakers zijn uiterst nuttig als promotieartikelen.

Ze kunnen overal worden meegenomen, zodat de eigenaren kunnen genieten van de beste muziek. Of het nu in het stadspark, op het balkon, in de tuin of op reis is - met deze praktische en handige luidsprekers kunnen muziekliefhebbers naar de geluiden luisteren, waar ze ook zijn. En het beste van alles: uw bedrijf heeft een logo er op. Het complete assortiment vindt u een enorme selectie draagbare luidsprekers met uitstekende geluidskwaliteit.

Het advertentiemateriaal is verkrijgbaar in moderne, eenvoudige ontwerpen, maar ook als fancy eyecatchers met kleurrijke kleuren en spannende vormen. Dat is de manier om de weggeefactie te vinden die bij uw CI past. De maten kunnen variëren van mini tot maxi. De Bluetooth-luidsprekers kunnen draadloos worden verbonden met de smartphone of tablet, zodat de muziek rechtstreeks naar de luidsprekers kan worden overgebracht. Een ander voordeel: de kleine geluidswonderen hebben voldoende kracht voor urenlang puur muziekgenot. Wat wil je nog meer ... Vooral praktisch zijn de douchespeakers. Ze zijn spatwaterdicht en kunnen daarom gemakkelijk in de badkamer zorgen voor de juiste groef. Vrij ongebruikelijk zijn luidsprekers, die in amuletten zijn geïnstalleerd. Deze kunnen eenvoudig om de nek worden gehangen en de gebruiker zijn favoriete muziek bezorgen. Ook multifunctionele promotionele artikelen zijn verkrijgbaar in het brede assortiment. Sommige producten zijn bijvoorbeeld niet alleen uitgerust met luidsprekers, maar ook met spannende gloeiende LED-verlichting. De speakers kan dus niet alleen geluid van hoge kwaliteit produceren, maar ook een mooie lichtbron. Zelfs goedkope speakers die bijvoorbeeld op de mobiele telefoon zijn aangesloten, kunnen worden verbeterd met een logo en zo effectieve advertentiemedia worden.

Het eenvoudige bestelproces van ons biedt u het hoogste niveau van comfort, wat betekent dat uw gewenste promotie-item zeer snel naar u toe kan komen. Zodra u de gewenste speakers en de kleur ervan hebt gekozen, moet u zich nog steeds committeren aan een van onze hoogwaardige afdruktechnieken. Afhankelijk van het geselecteerde model zijn verschillende prints beschikbaar in verschillende formaten. Het product zelf kan worden bedrukt of de verpakking. Het brede assortiment reikt van kleurintensieve tampondruk, zeefdruk of digitaal printen tot filigraanlasergraveren. De vereiste bestelhoeveelheid wordt ook ingesteld in de online configurator. Als u geïnteresseerd bent in een baan die niet online kan worden samengesteld, neem dan contact op met onze klantenservice.