Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Gepersonaliseerde en betaalbare drinkflessen en thermoskannen.

De waarde van een gepersonaliseerde drinkflessen en thermoskannen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare drinkflessen en thermoskannen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte drinkflessen en thermoskannen.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte drinkflessen en thermoskannen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte drinkflessen en thermoskannen. Je bestelt alle denkbare bedrukte drinkflessen en thermoskannen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier drinkflessen en thermoskannen laten bedrukken.

Relatiegeschenken drinkflessen en thermoskannen.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele drinkflessen en thermoskannen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken drinkflessen en thermoskannen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Drinkflessen en thermoskannen met logo.

Diverse drinkflessen en thermoskannen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale drinkfles met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze drinkflessen en thermoskannen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van drinkflessen en thermoskannen.

Bijna alle drinkflessen en thermoskannen kunnen we bedrukken, voor luxe metalen drinkflessen en thermoskannen kunt u ook kiezen voor gravering en lederen drinkflessen en thermoskannen is een blind druk ook een optie. Bij elk drinkfles en thermoskan op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van drinkflessen en thermoskannen moet u bij ons zijn.