Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

 • "De Tailor Made" specialist in relatiegeschenken.
  Wij bedenken een voorstel op maat voor u en uw bedrijf!

   

  TBTB Relatiegeschenken is de specialist in het zoeken en ontwikkelen van relatiegeschenken en unieke producten ‘All over the World’. Innovatieve relatiegeschenken en producten toepasbaar en inzetbaar onder eigen label of een uniek relatiegeschenk of product dat samen met u kan worden ontwikkeld en vormgegeven. Custom made / Tailor made relatiegeschenken en producten worden ontwikkeld volgens een gestructureerd proces en uiteraard geheel naar uw goedkeuring. Ervaar tevens het plezier van het scheppen van een eigen, uniek vormgegeven product en / of relatiegeschenk in samenspraak met ons deskundige verkoopteam.

  Uiteraard worden er eerst in samenspraak met u schetsvoorstellen van het productconcept voor het unieke relatiegeschenk en / of product gemaakt. Na uw goedkeuring zal een werkend prototype gemaakt worden voor een laatste toetsing op functionaliteit, constructie en esthetische eigenschappen van het unieke relatiegeschenk en / of product. Daarna worden de productiegereedschappen gemaakt en de nodige tests uitgevoerd alvorens de serieproductie van het in principe door uzelf ontwikkelde relatiegeschenk gestart zal worden. U geeft zelf in principe het startschot voor de schepping van uw unieke relatiegeschenk.

  Waar mogelijk ontvangen wij gaarne alle informatie met betrekking tot de doelstelling, doelgroep, kleur en gewenste uitstraling van het unieke relatiegeschenk en / of product, het aantal, de levertijd en eventueel het te besteden budget voor het vervaardigen van uw uniek passende relatiegeschenk en / of product opdat wij met een passend voorstel ten tonele kunnen verschijnen.

  Wij leveren relatiegeschenken en / of (innovatieve) producten waar uw logo, naam of bedrijfskenmerk op naar voren komt om een onvergetelijke indruk achter te laten. Of het nu gaat om een pen, jas, strandstoel of een geluidsmodule met een door u ingesproken persoonlijke boodschap. Relatiegeschenken en / of producten waarmee u een blijvende herinnering of glimlach bij uw relatie kunt achterlaten. Door onze wereldwijde contacten met fabrikanten en leveranciers van relatiegeschenken en innovatieve producten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends waarmee u uw relaties passend en aangenaam kunt verrassen. TBTB Relatiegeschenken is uw Tailor made relatie voor al uw Custom made relatiegeschenken.

  Aarzelt u niet om voor meer informatie over Custom made / Tailor made relatiegeschenken en producten contact met ons deskundige verkoopteam op te nemen via email verkoop@tbtb.nl of vraag tijdens kantooruren naar onze afdeling verkoop onder telefoonnummer +31(0)294-773002

  Bij TBTB Relatiegeschenken kunt u Custom Made Relatiegeschenk zoals sleutelhangers en andere producten laten drukken. Door de naam of logo van uw bedrijf op een product te plaatsen, maakt u een relatiegeschenk persoonlijker en maakt u tegelijkertijd de naam van uw bedrijf bekender.

  Assortiment Custom Made Relatiegeschenk

  Groothandel Total Business beschikt over een gevarieerd aanbod van Custom Made Relatiegeschenk en andere reclameartikelen die u kunt laten drukken. Binnen de collectie Custom Made Relatiegeschenk biedt Total Business al een breed scala aan mogelijkheden:

  • Maatwerk
  • Snelle levertijd
  • vaak goedkoper dan bestaande producten

  Meer informatie

  Maak op onze website een keuze uit de Premium t shirts of andere artikelen die u wilt laten drukken, en vraag een offerte aan. Wilt u contact opnemen met ons, dan kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar . Ook kunt u ook op werkdagen van 9:00 tot 17:30 bereiken via telefoonnummer 0294 773002.