Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Agenda 2016 catalogus is uit!.

Het digitale tijdperk breidt zich steeds verder uit. Ondertussen kunnen wij niet meer zonder de computer of de mobiele telefoon met al haar technische snufjes..... Maar de 'zogenaamde ouderwetse' agenda houdt stand in deze snelle wereld. Betrouwbaar, altijd binnen handbereik, altijd te raadplegen en nog steeds is de agenda het relatiegeschenk bij uitstek.

Blue Line, het agenda-merk van Alle-agendas.nl, presenteerde medio Maart 2015 haar nieuwe catalogus.
Overzichtelijk gerangschikt vindt u eenvoudig de agenda die bij uw klanten past. De collectie 2016 is wegens succes geprolongeerd. Wel hebben wij de informatie in onze brochure uitgebreid. Zodat u in één oogopslag meteen alle beschikbare gegevens bij de hand hebt. Verder kunt u de primalux agenda's, de agenda's met de custommade full colour omslag al bestellen vanaf 500 stuks. Een eigentijdse en unieke agenda, die perfect aansluit bij uw huisstijl en communcatie strategie.

 

Alle-agendas.nl(Blueline) heeft met haar eigen huisdrukkerij een naam opgebouwd, met snelle levertijden en flexibiliteit kunnen wij inspelen op de wensen van onze klanten. Jarenlange ervaring, kennis en kwalitatief hoogwaardige agenda's maken dat wij genoteerd staan in uw agenda!

Agenda's blijven ouderwets de toekomst noteren!