Kerstgeschenken

Met kerst relatiegeschenken....

Kerst zorgt voor een speciale sfeer en een ontspannen gevoel. Het is bij uitstek de tijd om uw klanten of leden te verrassen met een origineel kerst relatiegeschenk. Met bedrukte en persoonlijke relatiegeschenken kerst schept u een warme band met uw relaties. Een onderscheidend eindejaarsgeschenk is het ideale cadeau voor uw zakelijke contacten, potentiële nieuwe klanten en verenigingsleden. Het toont hoe waardevol u uw contactennetwerk vindt. Bovendien vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf of vereniging. 

Lees meer

This entry was posted in On .

Agenda's blijven de toekomst

Het is weer tijd om aan agenda’s te denken; het uiterst handige hulpmiddel en geheugensteun voor u en uw klant. Onderzoek wees onlangs nog uit dat 76% van de mensen van 18 jaar en ouder dagelijks een papieren agenda gebruikt en dat ruim 80% van de geplaatste agenda-orders ieder jaar terugkerende orders zijn. Nog even de voordelen en verkoopargumenten van de agenda op een rijtj

Lees meer

This entry was posted in On .

Bedrijfsleven investeert weer fors in relatiegeschenken

Meer bedrijven kopen weer promotionele producten in. Bovendien besteedt een groot aantal ondernemingen ook weer meer budget aan premiums en relatiegeschenken. De leveranciers van promotionele artikelen signaleren niet alleen meer klanten, maar ook gemiddeld grotere orders.

Het optimisme over betere economische tijden, dat eind 2013 al zichtbaar werd, vertaalt zich ook in de inkoop en inzet van promotionele producten. In een onderzoek van marktonderzoekbureau One Question in opdracht van PromZ rapporteren leveranciers dat de gemiddelde ordergrootte in het eerste kwartaal van 2014 met dubbele cijfers is toegenomen. De branche telt in de eerste drie maanden van 2014 een flinke groei ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Lees meer

This entry was posted in On .

Japan aardbeving effecten op Save en Play items prijzen

Japan aardbeving effecten op Save en Play items prijzen.

Japan earthquake impacts on Save & Play items prices
De prijs van in Japan gefabriceerde chips welke gebruikt worden in elektronische producten zoals computers, smart phones en USB drives zijn fors gestegen door de aardbeving. Er heerst angst dat er een tekort zal ontstaan.

Lees meer

This entry was posted in On .