Relatiegeschenken Groothandel

Bedrukte, originele relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken groothandel zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Lees meer

This entry was posted in On .

Relatiegeschenken met logo

TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Lees meer

This entry was posted in On .

Goedkope Relatiegeschenken Beauty

Zoekt u goedkope relatiegeschenken beauty zoals make-upset, Make-up spiegel of Opvouwbare borstel met spiegel? Neem een kijkje in onze online webwinkel met het berekenen van de bedrukking

Lees meer

This entry was posted in On .

Effectiviteit van give away’s gemeten

give awaysEffectiviteit van give away’s gemeten

Give aways kunnen net zo effectief zijn als tv- en printreclame. Dit blijkt uit een recent onderzoek van de Britse branchevereniging BPMA (British Promotional Merchandise Association).

Het externe marktonderzoekbureau ondervroeg ad random 14.728 volwassenen in Groot Brittannië inzake give aways die ze het afgelopen jaar zakelijk of privé hadden gekregen. Daaruit kwam o.a. naar voren dat 66% van de ondervraagden zich de bedrijven cq merken herinnerden van wie ze het gadget hadden gekregen. Van hen gaf 79% aan dat ze (zeer) waarschijnlijk met de betreffende bedrijven zaken zouden gaan doen.

Lees meer

This entry was posted in On .