Relatiegeschenken bedrukken

Het assortiment relatiegeschenken van TBTB.nl biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De keuze is enorm, met ruim 15.000 producten in de etalage. Het aanbod wordt bovendien voortdurend geactualiseerd. TBTB.nl heeft ook een brede klantenkring. Wij leveren persoonlijke relatiegeschenken aan kleine en grote bedrijven in binnen- en buitenland, overheidsinstellingen, winkels, scholen en ziekenhuizen, maar ook aan sportclubs, culturele en maatschappelijke verenigingen en non-profit instellingen. Tbtb.nl heeft oog voor duurzaamheid. Onze producten zijn alle gemaakt van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede producten. Ook op het vlak van milieubewustzijn scoort u dus hoog met een van de relatiegeschenken van TBTB.nl.

Lees meer

This entry was posted in On .

Relatiegeschenken Groothandel

Bedrukte, originele relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken groothandel zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Lees meer

This entry was posted in On .

Relatiegeschenken met logo

TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Lees meer

This entry was posted in On .

Agenda catalogus is uit

Het digitale tijdperk breidt zich steeds verder uit. Ondertussen kunnen wij niet meer zonder de computer of de mobiele telefoon met al haar technische snufjes..... Maar de 'zogenaamde ouderwetse' agenda houdt stand in deze snelle wereld. Betrouwbaar, altijd binnen handbereik, altijd te raadplegen en nog steeds is de agenda het relatiegeschenk bij uitstek.

Lees meer

This entry was posted in On .

Agenda's blijven de toekomst

Het is weer tijd om aan agenda’s te denken; het uiterst handige hulpmiddel en geheugensteun voor u en uw klant. Onderzoek wees onlangs nog uit dat 76% van de mensen van 18 jaar en ouder dagelijks een papieren agenda gebruikt en dat ruim 80% van de geplaatste agenda-orders ieder jaar terugkerende orders zijn. Nog even de voordelen en verkoopargumenten van de agenda op een rijtj

Lees meer

This entry was posted in On .