Relatiegeschenken Groothandel

Bedrukte, originele relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken groothandel zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Lees meer

This entry was posted in On .

Relatiegeschenken met logo

TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Lees meer

This entry was posted in On .

Agenda catalogus is uit

Het digitale tijdperk breidt zich steeds verder uit. Ondertussen kunnen wij niet meer zonder de computer of de mobiele telefoon met al haar technische snufjes..... Maar de 'zogenaamde ouderwetse' agenda houdt stand in deze snelle wereld. Betrouwbaar, altijd binnen handbereik, altijd te raadplegen en nog steeds is de agenda het relatiegeschenk bij uitstek.

Lees meer

This entry was posted in On .

Agenda's blijven de toekomst

Het is weer tijd om aan agenda’s te denken; het uiterst handige hulpmiddel en geheugensteun voor u en uw klant. Onderzoek wees onlangs nog uit dat 76% van de mensen van 18 jaar en ouder dagelijks een papieren agenda gebruikt en dat ruim 80% van de geplaatste agenda-orders ieder jaar terugkerende orders zijn. Nog even de voordelen en verkoopargumenten van de agenda op een rijtj

Lees meer

This entry was posted in On .

Bedrijfsleven investeert weer fors in relatiegeschenken

Meer bedrijven kopen weer promotionele producten in. Bovendien besteedt een groot aantal ondernemingen ook weer meer budget aan premiums en relatiegeschenken. De leveranciers van promotionele artikelen signaleren niet alleen meer klanten, maar ook gemiddeld grotere orders.

Het optimisme over betere economische tijden, dat eind 2013 al zichtbaar werd, vertaalt zich ook in de inkoop en inzet van promotionele producten. In een onderzoek van marktonderzoekbureau One Question in opdracht van PromZ rapporteren leveranciers dat de gemiddelde ordergrootte in het eerste kwartaal van 2014 met dubbele cijfers is toegenomen. De branche telt in de eerste drie maanden van 2014 een flinke groei ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Fotobron: fnvprofessionals.nl 

Voorraden

Het feit dat bedrijven weer meer c.q. grotere orders plaatsen, is ook een gevolg van het opraken van hun voorraden. Nu de economische tegenwind gaat liggen, zien ze geen obstakel meer om de voorraad weer op peil te brengen om de (relatie)marketing activiteiten weer te kunnen ondersteunen met promotionele producten.

Uit het onderzoek blijkt ook dat als bedrijven momenteel nog wat minder budget ter beschikking hebben, ze liever minder (maar wel goede) producten kopen dan goedkopere versies van de producten die ze voorheen kochten. Leveranciers merken dat klanten kwaliteit belangrijk vinden.

Bron: Promz.nl

Lees meer

This entry was posted in On .