Veilige en Flexibele Betalingsmogelijkheden bij TBTB Relatiegeschenken

Gemakkelijke en Veilige Betaling voor Elke Klant

Welkom bij TBTB Relatiegeschenken, waar wij niet alleen uitblinken in het aanbieden van unieke relatiegeschenken, maar ook in het verstrekken van een naadloze en beveiligde betalingservaring. Ons doel is om uw aankoopproces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

Eerste Bestelling? Betaal Vooruit

Bent u een nieuwe klant bij ons? We vragen u om voor uw eerste bestelling vooruit te betalen. Deze procedure helpt ons om een snelle en efficiënte verwerking van uw bestelling te garanderen. Mocht vooruitbetaling niet mogelijk zijn, of heeft u hierover vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Trouwe Klanten Genieten van Betaling op Rekening

Voor onze bestaande klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. We waarderen uw voortdurende vertrouwen en zaken en willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Natuurlijk staat het u vrij om ook vooruit te betalen als dit uw voorkeur heeft.

Diverse Betalingsopties voor Uw Gemak

Bij TBTB Relatiegeschenken begrijpen we dat iedereen een voorkeur heeft voor hoe ze betalen. Daarom bieden we verschillende betalingsopties aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  • iDeal: Voor onze klanten in Nederland is iDeal een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier om online betalingen te doen.
  • MasterCard & Visa: Gebruik uw MasterCard of Visa voor een snelle en veilige transactie.
  • PayPal: Voor degenen die de voorkeur geven aan de veelzijdigheid van PayPal, bieden we ook deze optie aan.

Neem contact met ons op

Error 404