U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

MP3 & MP4 spelers

Gepersonaliseerde en betaalbare MP3 en MP4 spelers.


De waarde van een gepersonaliseerde MP3 en MP4 spelers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare MP3 en MP4 spelers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte MP3 en MP4 spelers.


Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte MP3 en MP4 spelers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte MP3 en MP4 spelers. Je bestelt alle denkbare bedrukte MP3 en MP4 spelers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier MP3 en MP4 spelers laten bedrukken.

Relatiegeschenken MP3 en MP4 spelers.

 

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele MP3 en MP4 spelers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken MP3 en MP4 spelers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

MP3 en MP4 spelers met logo.


Diverse MP3 en MP4 spelers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale MP3 en MP4 spler met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze MP3 en MP4 spelers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van MP3 en MP4 spelers.


Bijna alle luidspreker kunnen we bedrukken, voor luxe metalen MP3 en MP4 spelers kunt u ook kiezen voor gravering en lederen MP3 en MP4 spelers is een blind druk ook een optie. Bij elk MP3 en MP4 speler op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van MP3 en MP4 spelers moet u bij ons zijn.

Lees meer
Hulp nodig?