Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Bedrukte notitieboeken zijn onze specialiteit. Hierbij heeft u zeer veel vrijheid om een design naar keuze te laten bedrukken. Bedrukken is dé manier om uw doelgroep en/of werknemers te bereiken. Daarnaast zorgt bedrukking voor passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming. Echter kan bedrukking ook worden gebruikt in de actieve promotie van uw bedrijf. Tijdens inhouse dagen en dergelijke activiteiten kunt u deze artikelen geven als gadgets aan bezoekers. Een bedrukt notitieboek is niet alleen een statement, het dient ook als langdurige passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming, omdat het boekje zeer waarschijnlijk voor een langere tijd in gebruik zal worden genomen door de persoon die deze ontvangen heeft. Ook als cadeau aan uw werknemers is een bedrukt notitieboek een teken van dank en induceert loyaliteit


Een Notitieblok  is  een populair relatiegeschenk. Bij bedruktenotitieblok kunt u deze notitieblokken bestellen en online de bedrukking berekenen. U kunt de notitieblokken laten bedrukken van uw eigen logo of eigen tekst. U heeft veel keuze uit een groot aantal notitieblokken in verschillende maten en soorten. Ook voor zelfklevende memoblokjes bent u bij ons op het goede adres!


Tevens bieden wij u mooie pennen en tekstmarkers, deze zullen zeer handig zijn in combinatie met uw aangeschafte notitieblokken! Voor een complet overzicht kunt u kijken in onze rubriek schrijfwaren.

Naast de notitieblokken en potloden bieden wij u ook andere premiums aan die u kunt gebruiken als relatiegeschenken.

Meer informatie en/of persoonlijk advies m.b.t. notitieblokken op maat?
Bel naar één van onze ervaren verkopers via 0294 773002 of vul het contactformulier in.