Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Promotie 3 maandkalenders

Heef u een nieuw product te lanceren? Wilt u een leuke attentie geven aan uw gasten tijdens u jubileum avond? Een evenement aankondigen met behulp van een 3 maandkalenders is ook een eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van 3 maandkalenders is gemakkelijk, voordelig en treffend. www.alle-kalenders.nl wil u graag daarbij helpen.

3 maandkalenders als promotie materiaal

Een originele en blijvende vorm van reclame en marketing zijn 3 maandkalenders. Iedereen heeft een kalender nodig voor het volgende jaar. Een 3 maandkalenders met uw bedrijfslogo en het thema van uw diensten of producten wekt vertrouwen en herkenning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een muurkalender Tuin als tuinarchitect of als hoveniersbedrijf. U kunt ook kiezen voor muurkalenders met thema's als wijn voor uw slijterij of bijvoorbeeld old timers voor uw garage. Natuurlijk zijn er voor het personeel in de garage de top girls muurkalenders. Zo is er voor elke doelgroep wel een kalender.

Verantwoorde 3 maandkalenders voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit waarvoor u de 3 maandkalenders wilt gaan gebruiken. Wij van www.alle-kalenders.nl leveren allerlei soorten kalenders voor bedrijven, beurzen en evenementen. Ook kerstgeschenken en relatiegeschenken gerelateerd aan de 3 maandkalenders behoren tot de mogelijkheden. Al deze artikelen zijn op verantwoorde wijze vervaardigd. Dat wil zeggen dat er rekening gehouden wordt met mens en milieu. Heeft u toevallig een bedrijf een biologische producten dan sluiten onze fairtrade muurkalenders Organix daar uitstekend op aan. Het is het promotie item om uw producten onder de aandacht te brengen bij uw klanten, helemaal als het om een nieuw product gaat. Maar u kunt natuurlijk ook voor de muurkalenders Fascinerende Natuur kiezen. Vraag www.alle-kalenders.nl naar de mogelijkheden!

3 maandkalenders bedrukken met eigen logo

Heeft u binnenkort een nieuw product te lanceren of wilt u een leuke giveaway bij uw jubileum? Neem dan een kijkje bij www.alle-kalenders.nl. Kies leuke en originele 3 maandkalenders voor uw personeel of voor uw potentiele klanten. Zo kan iedereen bij thuiskomst de mooie muurkalenders ophangen met uw herkenbare logo of jubilea data en voor een jaar lang herinnerd worden aan een mooie dag of innovatief product.